lördag 3 januari 2015

Sneak peek


Har jag kanske nämnt tapeter nån gång? Tapeter som... behöver förnyas?

Såna har vi lite här och där. Snabba med att renovera har vi inte heller varit, men så småningom är vi på gång. Badrummet där ute är inte riktigt klart ännu, men det är inga stora saker kvar, så vi bestämde oss för att dra igång en sovrumsrenovering också innan jullovet är slut... sen får vi bara hoppas att vi lyckas knyta ihop allting förr eller senare! Men det kändes verkligen som att det räckte med att vakna till de där tapeterna i 1½ år...

(Bakom listerna såg vi annars att det som sett ut som gula flottfläckar en gång i tiderna har varit fräckt röda fyrkanter! Där såg vi också att grundfärgen har varit vit en gång i tiden, inte gråflammig... så tapeten har sett bättre dagar. I början av 90-talet gissar vi.)

Den nya tapeten (till en fondvägg)  var ett lite för spontant impulsköp när vi skulle renovera arbetsrummet, så vi har velat lite fram och tillbaka om vi tar den eller köper en annan. Sist och slutligen bestämde vi oss för att behålla den, och idag har vi försökt fundera oss fram till en väggfärg som går ihop med den utan att hela rummet blir grönblekt. Hoppas vi lyckades! Spännande, spännande.

Inga kommentarer: