måndag 11 augusti 2014

Humlefestivalen 2014


Humlefestivalen 2014 blev en riktig familjefestival för oss - vi tog med oss barnen både på lördagseftermiddagen + kvällen och på söndagen och njöt av att se barnen trivas på vårt Humle. Själva gillade vi musiken, omgivningen och människorna vi träffade, även om vi kände oss mer ensamma i vår ålder än ifjol, när vi överraskades av hur många vi hittade att hänga med.


Precis som ifjol var musiken inne i lägergården, och det tror jag är ett utmärkt drag - speciellt eftersom de hade högtalare utanför också, så man slapp antingen-eller-känslan som störde lite ifjol. Barnen diggade också musiken och släppte loss längst fram till t.ex. Frankas Ungdomsorkester... (på bilden)


En helt annan orsak till att det kändes så lämpligt att vara på Humle just den 9 augusti är förstås också att vi var där exakt 11 år tidigare också - då uppklädda upp till tänderna, nygifta och med runt 110 (?) vänner och släktingar i släptåg. Faktum är att vi hade inspirerats inte så lite av Humlefestivalen när vi planerade vår bröllopsfest - vi hade till och med samlat citat som vi satt upp här och där på området, en idé som vi hade snott rakt av från en festival. (Gillar fortfarande idén, varsågod alla som planerar bröllop!) Känslan vi ville ha på vår fest var just den där mysiga sensommarkänslan man får på Humle när stigarna är upplysta av facklor och lyktor. Vi fick till det, tror jag i alla fall. Det var en bra start på resten av livet!

Och om jag ser lite trött och sliten ut på bilden? Oh ja, det var på håret att vi stannade hemma... men som vanligt piggnade jag till lite när jag kom utanför våra egna väggar.

Inga kommentarer: