lördag 7 juni 2014

Inför

Jo, vi ska ju snart iväg på bilsemester i Sverige.
Jo, vi har ju haft sjuk (pun intended) otur med diverse sjukdomar de senaste månaderna.
Jo, jag har förstås varit lite orolig för att nån i familjen ska bli sjuk nu till resan, med tanke på vårt oflyt det här året.

Men så har jag också tänkt att det faktiskt är ganska osannolikt att nån sjuka skulle komma i vägen den här gången också. Tills Edvin vaknade imorse och sömnigt sa "ja tjoj ja måst spy". Näe. Näe! Fast det gjorde han inte, han bara sov bort hela förmiddagen, blek och matt. Sen vaknade han lagom till lunch och var hungrig som en varg. Lassade in fisksoppa och bröd, och sen var energin på topp igen. Lite trött igen på eftermiddagen, men annars verkar han vara i skick.

Alltså va? Vad var det där? Är det meningen vi ska vara oroliga för att någon annan ska bli sjuk nu då? Ska vi inte packa i lugn och ro och helhjärtat se fram emot den här resan? Jag ville så gärna se fram emot den utan att räkna med baciller. Jag börjar bli så hemskt trött på baciller. Om det nu var en sån, vi hoppas på att det var... något annat. Något som försvinner illa kvickt och inte besvärar en levande själ igen.

Håll tummarna för oss!

Inga kommentarer: