fredag 20 juni 2014

Barnkalas!


Hittills i vårt liv som föräldrar har vi legat ganska lågt med barnkalas. Mest har vi kört med släktkalas, och när vi väl börjat med barnkalas (hittills bara för Arvid) har det inte varit särskilt många gäster. Men igår tog vi ett djupt andetag och gav oss på att hålla kalas för totalt 16 barn (husets inräknade) - och det gick utmärkt! Kan hända att det hjälper att ha födelsedag i juni, så när karusellen började snurra för snabbt var det bara att öppna dörren och puffa lite för en utelek.

Hur som helst - allt gick bra och de två timmarna kändes nästan i underkant - vi hann ju knappt med fiskedammen... Roligt var det, och det blivande födelsedagsbarnet var mycket nöjd! Och det bästa är ju att kalasandet inte är över, utan i övermorgon fortsätter vi med riktiga födelsedagen och släktkalas. (Just ja, ett annat tips förutom att ha födelsedag på sommaren är också att ha en moster Amanda till hands... mycket bra grej!)

Idag har vi annars en riktigt, riktigt behaglig slappardag. Efter att vi kom hem från resan på tisdagskvällen har det varit full fräs med kalasförberedelser, rådgivning, kaffefrämand, kvällsjobb för mig i onsdags - och så kalaset igår... så egentligen hade vi tänkt oss till Humle en sväng ikväll, men nu börjar vi vara mer och mer frestade av tanken på att bara fortsätta lufsa omkring här hemma i våra mjukisbyxor. Vädret idag känns åtminstone väldigt tillåtande på den fronten...

1 kommentar:

Yvonne sa...

Arvid ser verkligen ut som en skolpojke här! Ingen lillpojke längre!