måndag 12 oktober 2009

Pump

Hurra förresten! Idag har jag varit på pump, och det har min kropp saknat! Jag har faktiskt inte varit på ett enda lett pass sedan början av sommaren, och sedan dess har det ju hänt en del. En flytt och snart en halv graviditet ungefär... Yoga för gravida på arbis går jag på, och det är också väldigt bra, men det räknar jag till en annan kategori.

Visserligen märktes det att jag är otränad och en aning gravid, men det gick ändå över förväntan (utom magmusklerna, som definitivt gått i ide) - kanske musklerna kommer ihåg träningen från i vintras och våras ändå? Nu ska jag i alla fall försöka skärpa mig och komma iväg och träna då och då.

(Men så kan jag inte låta bli att avsluta med en ytlig, ytlig kommentar - åh, vad jag saknar de fina lokalerna vid WSC och Ladyline i Vasa! Visst är det själva träningen som är det viktiga, men nog blir jag ännu gladare av att kombinera den med de fräscha omklädningsrummen, krukväxterna, de levande ljusen och väggmålningen i WSC:s Body&Mind-studio, massagefåtöljerna, den genomtänkta belysningen... Det bara är så. Judge me.)

2 kommentarer:

MammaMonica sa...

Duktiga du som tränar! Det gör inte jag..... Tack för berömmet på min blogg, suger åt mig!

Mamma Linda sa...

Wow säger jag bara! :-D