onsdag 22 juli 2009

Några bra saker jag ägnat mig åt på sistone

- I helgen simmade jag tre dagar i sträck, det tror jag inte har hänt sen jag gick i simskola... Vid tre olika stränder dessutom: Smulterö, Gustavsborg och Nars. Vet inte riktigt hur badkrukan Mia blev så här förtjust i att doppa sig i österbottenskallt vatten på somrarna?

- Häromkvällen gick vi på bio, Harry Potter and the Half-blood Prince. Kul med bio, och jag kan ju inte låta bli att se Harry när det nu kommer en ny film... men det var inte en av de bättre Potter-filmerna, tyvärr. Konstig blandning av fjortisromanstrams och spänning, så filmen funkade inte så bra som helhet. När jag gick ut från bion kändes det inte som om jag hade varit i en magisk värld och kommit tillbaka. Det vill jag gärna ha i nästa film, tack! (Och med det sagt - nörd som jag är ångrar jag ändå inte att jag gick...)

- Innan bion (som vi avnjöt i Jakobstad p.g.a. de villiga barnvakterna där - hurra, när vi flyttat kan vi gå på bio varje vecka!! Eller nästan...) gick jag in till bibban och bokbytarbordet som finns där under Jakobs dagar. Hade med mig en trave böcker som har varit på väg till loppis i ett halvår, och kom ut med tre böcker som mycket väl kan vara fynd (det visar sig när jag hunnit läsa dem). Mycket nöjd!

Inga kommentarer: