tisdag 7 juli 2009

Mmmätt.

Det är en och en halv timme sen jag åt, men är fortfarande proppmätt - inte lätt att hejda sig när man har en härlig asiatisk buffé att plocka från... Vi testade att luncha på nyöppnade Spices på Vasaesplanaden, rekommenderas! Kan vara en av de bästa asiatiska bufféerna jag provat... med hård konkurrens från Asian Garden i Jakobstad förstås. Dessutom är inredningen i Spices fräsch och stilren, känns inte som att man hugger åt sig en slarvig snabblunch.

Spices fanns med på min lista över sånt som ska göras innan vi flyttar från Vasa - och nu är det bara en månad kvar, varav vi kommer att vara en vecka i Arjeplog! Inte klokt. Listan känns iofs inte så överväldigande, för den är inte så lång. Men har fortfarande aldrig ätit på Strampen, och det borde nog göras... Bara för att.

4 kommentarer:

monica sa...

Såg att du undrar om du är den ända som sitter och bloggar sommartid, så måste lägga ett meddelande. Kan jag lägga dig på min lista? Du har en intressant blogg, roligt att läsa:)

Mia sa...

Monica: Vad roligt att du också följer med bloggen! :) Absolut, lägg gärna till bloggen, jag blir bara smickrad. :)

LindaT sa...

Och så måste vi ju ses också före ni flyttar!!!! Blir säkert glesare med besöken sen. :-( *snyft*

Yvonne sa...

Men Linda, det blev ju aldrig av att ni kom hit när Tanja var hemma. Nu kan ni slå minst två flugor i en smäll och komma till oss på samma gång och se kalvarna, vildsvinen och fåren!