måndag 19 januari 2009

Yes, sir

Vad har jag nu gett mig in på? Ska vara engelskavikarie vid Vasa gymnasium tisdag, onsdag och fredag den här veckan - och torsdagen (+ en timme imorgon) jobbar jag ju vid Språkcentret. Kan säkert bli kul, men nu är det hög tid att börja planera lite... Heh, mest nervös är jag för att jag måste gå hemifrån halv åtta imorgon bitti. När har jag senast varit uppe och påklädd halv åtta..? :)

3 kommentarer:

Mamma Linda sa...

Var har du Arvid när du jobbar? :-) *nyfiken* Eller flexar Matias kanske? Det är kanske rätt roligt ändå att komma ut och jobba lite emellanåt. Minns jag tyckte det med Felicia. Fast då var hon bara ett, och så tidigt vill jag nog inte jobba denna gång. Två barn ger mig nog händerna fulla ändå misstänker jag. ;-)

Matias sa...

Jag har lite vintersemester kvar att ta ut och de dagarna har vi öronmärkt som "Mia jobbar"-dagar så jo, det var jag som var hemma och tog hand om Arvid. Riktigt riktigt trevligt.

Mia sa...

Japp, det är Matias som fixar Arvidskötandet! Fast idag hade jag bara en lektion, så då fick han (Arvid...) vara och leka hos Mallo. Och nästa tisdag (ska vikariera då också) pusslar vi Matias flex + mamma/mommo i Vasa.