lördag 17 januari 2009

Nya upplevelser

Idag har jag testat ett nytt gym! Nytt för mig alltså. Med mitt WSC-kort får jag gå till Ladyline också, men det har jag aldrig provat på förr. Men idag blev det lite salträning tillsammans med en god vän/guide med ett eget träningsprogram. Perfekt - nästan som en personlig tränare, ju! Jag har inte varit så förtjust i att träna på maskiner, kanske mest för att jag inte riktigt vet vad, hur eller hur mycket jag egentligen ska träna på dem. Men i gott sällskap var det riktigt roligt idag, blir nog fler gånger!

Och de har en simbassäng! Måste testas snarast... Var så sugen på att flyta runt lite i den efter träningen (vi talar inte direkt om simning - snarare att leka stillsamt guppande badboll) Istället blev det hamburgare på Hese med träningssällskapet, makar, barn och syster. Gick inte heller av för hackor!

1 kommentar:

filuren sa...

Oj, nämen, oj! Vad DUKTIG du är!
(Trasslade in mig i en utläggning om hur imponerad jag var av din duktighet, men det blev bara trassel och slutade med att man kunde missförstå det totalt. Så raderade det. Men alltså - du är duktig!)