måndag 12 januari 2009

Etiketter... frågetecken?

Varför är mina etiketter så röriga? Varför har jag både "Bild" och "Bilder" som etiketter? Var går gränsen mellan mina "Babyliv"-inlägg och mina "Barn"-inlägg? Vad är skillnaden på "Jobb" och "Arbetsliv"? Varför har jag en etikett som heter "Sy" när det enda inlägget med den etiketten bara konstaterar att jag inte syr särskilt mycket?

Hur har ni andra som bloggar gjort? Har ni varit systematiska från början, har ni nån gång gjort en storrensning eller låter ni det bara bli som det blir?

... och har jag någonsin förr skrivit ett blogginlägg som bestått enbart av frågor?? Nån annan som har lyckats med det? Innebär det att jag är riktigt, riktigt förvirrad nu?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har lagt till etiketter i efterhand, men ganska snålt. Är nog lite lat, men samtidigt när jag en inre organisatör (jag lovar att man inte kan se det om man kommer hem till mig, såvida man inte inriktar sig uteslutande på bok- och skivhyllorna) som tycker att jag varje gång jag sätter till en ny etikett borde gå igenom alla gamla inlägg för att se vilka som kan tänkas passa ihop med den. Hinner och orkar jag någonsin med det? Naturligtvis inte. Men det skulle onekligen kunna vara en källa till den form av bedrägliga tillfredsställelse som man får när man har utfört dylika småpetiga uppgifter som egentligen är ganska onödiga i ett större perspektiv.

Happy~Hanna sa...

Jag orkar inte använda etiketter.