måndag 20 juni 2022

Dan före dan

 


Dan före dan är den dagen jag gillar minst på alla resor. Oavsett när jag börjar håller jag alltid på för länge med att packa och greja - och det är inget jag blir snäll, glad och harmonisk av tyvärr. Att jag är på väg ut ur min bekvämlighetszon den här gången gör inte saken bättre, och att jag idag fick reda på att den största spårvägsstrejken på 30 år i England infaller imorgon, alltså den dag vi anländer, hjälper inte heller särdeles mycket...

Tåget från Stansted in till London går, men bara med hälften av turerna, så jag förväntar mig kaos. Under dagen går en del tunnelbaneturer, men på kvällen inga alls. Tala om tajming! Lokalbussar går, men jag antar att de är mer än fullpackade... Puh. Så nä, just nu skulle jag hellre sitta hemma i trädgården och lyssna på fågelsången. Men när vi väl är där blir det nog bra - och som tur är verkar vi ha en jättesnäll airbnb-värd som har hjälpt mig att hitta all info som jag behöver för att ta mig fram trots allt imorgon. 

Strejken fortsätter alltså på torsdag och lördag, men då gäller det inte tunnelbanan om jag förstått det rätt. Kan dock bli lite spännande att ta sig tillbaka till flygplatsen på lördag förmiddag... Håll tummarna för oss! Nu kör vi!

(Bild från 2015!)

Inga kommentarer: