söndag 1 mars 2020

Helgen när inte så mycket hände


För att lite bryta av alla reseinlägg där jag skriver om Madeira och Piteå och hej och hå får jag lägga upp ett vykort från Gamla hamn i Jakobstad nu istället. Det är ungefär så spännande den här helgen blev! Vårt sportlov har varit jättebra, men jag kan väl tycka att avslutningen var lite lam. Ungefär samtidigt som jag började plocka fram allt ogjort jobb som måste göras nu i samband med periodbytet fick Josef hög feber och vi fick ställa in 10-årskalaset vi skulle ha haft idag. 

Så... de senaste dagarna har gått ut på att jag häckat vid mitt skrivbord och avverkat lista efter lista, varvat med att jag myst med en liten kamin som inte orkat göra mycket. Att mysa med honom är i och för sig något av det mysigaste som finns, men annars består helgens nöjeskonto av en skogspromenad i fredags och en strandpromenad vid Gamla hamn i går. Inte så illa det i och för sig - kan inte låta bli att tycka att det blev rätt fina vykort av det också! Och på bilderna syns det ju inte att jag hade klätt mig alldeles för dåligt och var frusen ända in i märgen efteråt... 

Imorgon börjar vardagen igen - och för mig och Josef innebär det att vi kör igång med en hemmadag. Yes, jag behöver inte överge mina noppriga leggings ännu! Haha. Nä, vi ska väl hoppas att det blir en feberfri dag så vi kan vara på gång på riktigt igen på tisdag. Ha en bra söndag kväll!


Inga kommentarer: