måndag 9 november 2015

Bloggråd?

Förutom novembervädret - en annan sak som gör att det känns lite tråkigt att blogga är att min blogg ser så trist ut. Gammalmodig. Små bilder, halvtråkigt format. Vad ska jag göra åt det? Måste jag byta bort blogspot? Till vad i så fall?

Hjälp!

(Det är inte en retorisk fråga, utan nu håller jag tummarna på att få ett smart svar!)

4 kommentarer:

Sara sa...

Kan INGET om blogspot, men nog borde man väl kunna byta "layout" på alla platformer? :)

Mia sa...

Man skulle ju tycka det, men jag har inte hittat lösningen så där snabbt, och den där lilla extra tiden det skulle krävas att forska vidare har inte riktigt funnits... måste ta tag i det så småningom!

Casa Annika sa...

Ja, kika lite på de färdiga layouterna på blogsport. Smascha på med en stor header. Gör bilderna större, det är lätt. Bli bra på bildredigering (det ska jag, någon gång när jag får tid...) Annars tycker jag inte att bloggen ser tråkig ut. Den är ren och enkel.
Så fint du sammanfattade om hoppet förresten.

Mia sa...

Med lite hjälp har jag fått bilderna lite större nu i alla fall! I de nya inläggen, tänkte gå bakåt och förstora lite vartefter jag har tid... Header står absolut på min att göra-lista! Hrm, bara jag får tid... Tyckte inte jag hittade nån riktigt bra, klassisk men fräsch färdig layout på blogspot, men jag får nog leta vidare lite... haha, när jag får tid! Börjar kännas som att jag har en viss aning om varför inte bloggen inte prioriteras så högt just nu. ;)