lördag 22 februari 2014

Inte på väg


För ett par veckor sen lät syster Amanda och jag oss nästan lockas att slå till på Ryanairs tokbilliga biljetter till London ett par dagar på sportlov. Vi tänkte lite för länge, och plötsligt var tokbilligt tokdyrt istället. Problem solved, slutfunderat!

Å ena sidan har jag tänkt den senaste veckan att det kanske är lika så bra att vi inte har så mycket sportlovsplaner (som kan förstöras av vinterbacillerna som härjar).

Å andra sidan... hade jag inte haft nåt alls emot att vara på väg om ett par dagar.

Å tredje sidan hoppas vi i alla fall på en utflykt till Tammerfors! Alltid något.

2 kommentarer:

Netta sa...

Ah, Ikea, jag förmodar. Här sjukas vi också. Alla är mer eller mindre hostiga och lite snoriga. Z har haft feber och S har som bäst plus att K har stegring. Månne bastubad sku få det att bli bättre alternativt bryta ut ordentligt? Jag vill ha K i skick till torsdag så hon kan skida Onnis runda. Ha så kul i Tre.

Mia sa...

Jo, Ikea och kanske Eden, lite beroende på allas ork och form. :) Och en hotellnatt. Hade tänkt åka redan på måndag, men har skjutit upp det lite så vi säkert hinner bli friska. Även om vi är hyfsat i skick så är Edvin och jag inte på topp ännu - och för Arvid (som var först ute) tog det förvånansvärt många dagar innan han var sig själv igen med aptit och energi... inte så aggressiv, men däremot långsam sort tydligen... blä.

Säg till om ni behöver nåt från Ikea!