onsdag 4 december 2013

Livstecken

Det borde inte vara tillåtet att skriva ett självömkande inlägg om att man blivit sjuk, och sedan bara lämna bloggen. Inte för att jag tror att nån tror att jag trillat av pinn, utan för att det är så galet deprimerande att ha ett sånt som översta inlägg. Således: bättring!


Helgen blev bra, och det var som alltid mysigt att hänga med Ylva och Anders - men helt enligt planerna gick det ju inte. Först stannade jag hemma och räknade mina baciller (och maratontittade gamla avsnitt av Bonde söker fru, hur många poäng får jag för det?) medan Mattus och barnen hade fredagsmys med Y&A + svärisarna på fredagskvällen. På lördagen, när det började bli nattningsdags för barnen och vi såg fram emot lite Så mycket bättre, Romfoton och allmänt lillajulsmys insåg vi att det var stopp i avloppet. Oh the joy of hus. Hustomten svärfar ringdes in, och han och Mattus ägnade sig åt illaluktande aktiviteter i illaluktande avloppsbrunnar i nån timme på bästa mystid.

Men annars bra. Eftersom det inte var mycket nytta med mig på torsdag och fredag var hela huset kaos och julstämningen ganska långt borta på lördagsförmiddagen - men vi gjorde en förvånansvärt effektiv städrusch, och efter att vår julstämning först mjukats upp lite på Betanias julbasar dök det bara upp tomtar som kom med julstämning som vi fick tacka och ta emot...


Mamma knackade på med den perfekta lillajulgranen. Arvid sprang i skytteltrafik mellan granen och julpyntslådan som han hade upptäckt i varmgaraget.


Ylva hade med sig julpyssel.
Ja, och sen kom svärfar och löste (!) vårt avloppsproblem då, det får nog också räknas som en lillajulklapp...

Och för att nu göra uppräkningen komplett ska jag väl också lägga till söndagen med adventsgudstjänst, julbord på Epoque och trevlig eftermiddag & kväll i Skata med Y&A och M-B&I på pluskontot. Inte så illa!

Inga kommentarer: