fredag 17 augusti 2012

Sommarens återkomst


Den här dagen känns som minst tre i en - man (läs: jag) kan bli vikovill med mindre!

Det började med  dag 1: en helt vanlig och lite trött (men behagligt kort) arbetsdag.
Det fortsatte med dag 2: trög eftermiddag när alla i familjen sov i något skede, helt färdiga efter den intensiva veckan och de tidiga morgnarna (se föregående inlägg).
Och sedan, helt överraskande, kom dag 3: Vi bestämde oss för att protestera mot den hittills dåliga badsommaren och använda det varma vädret till lite strandhäng - kanske sista för i år? Så det blev ett par timmar på underbara Fäboda - ställvis lite kallt i vattnet, men det var det för en månad sedan också. Faktum är att det var mycket varmare i luften idag än sist vi var dit... Att bada i havet* är ren terapi, bästa möjliga! Men att sitta på en filt och se sina glada barn panera sig i sand är inte heller illa.

(För protokollets skull måste jag också tillägga att hela familjen, inklusive min man som jag pikade en liten aning sist, var i vattnet...)

* Fast lite besviken är jag ändå för att det inte blivit av att simma i Nars den här sommaren. Det har också sin charm. Den där bruna känslan på benen får man inte riktigt någon annanstans...

Inga kommentarer: