torsdag 28 oktober 2010

Snurr

Det finns ju så oerhört mycket jag skulle vilja sätta tid på. En av de sakerna är min blogg. Men eftersom vardagslivet känns ungefär som en torktumlare just nu - trots att det inte är nåt speciellt på gång - får den klara sig bäst den vill med sporadiska inlägg. Ni vet Maslows behovshierarki? Jag befinner mig för det mesta på de lägre trappstegen på dagarna just nu: se till att alla äter, dricker, sover, utför sina naturbehov på rätt ställe och har anständigt rena kläder på sig.

Nä, det är inte riktigt så illa. Jag har möjlighet att träna ett par gånger i veckan, jag jobbar några timmar då och då och jag KAN rymma på kvällarna (till exempel - som nu - in i arbetsrummet med en dator och lite choklad ) när det behövs. Jag är bara lite vardagschockad efter vårt sköna höstlov, that's all. Men hur mina föräldrar lyckades få folk av fem ungar, det begriper jag inte.

Till sist en av dagens belöningar, mitt fullständiga namn handskrivet av Arvid. Han fick en idé, bad om penna och papper och skrev mitt namn. Mamma Hannus. För så heter jag nuförtiden!

Inga kommentarer: