fredag 21 maj 2010

Kick

Vad sägs om ett pilatespass på morgonkanten? Och vad sägs om en snabb 50 minuters barnvagnspromenad hem från passet? Jag tycker det låter ganska hurtigt, jag. Och därför är jag ganska nöjd med mig själv - och har hinkvis med träningsmotivation just nu! Kan tacka min nyinköpta knallrosa träningstopp för en del av inspirationen - jo, precis så lättlurad är jag... men whatever works..!

Idag provade jag pilates på tredje stället (Fitness Club) och det var utan tvekan det bästa hittills! Det kändes bra i hela kroppen från början till slut - och även om jag är otränad nu kände jag samtidigt att övningarna kan göras mycket effektivare när man väl är starkare. Så det är upp till mig själv hur effektivt det blir. Och inte att förglömma - bra musik. Jag har varit på pilates med musik i stilen "avslappnande panflöjtsmusik för tanter med dragning mot new age" och var så säker - då tränar jag inte lika bra som om jag får höra mer samtida musik som jag kunde tänka mig att lyssna på av egen, fri vilja.

1 kommentar:

Yvonne sa...

Detdär med panflöjt är väl i allra högsta grad tidlöst? Fast kanske är jag, hemska tanke, en tant med dragning åt New Age... En TANT är jag. Det måste jag ju vara i egenskap av stolt mommo.