lördag 22 maj 2010

Dagens impulsköp

När jag var på hemvägen efter dagens matshopping var jag helt säker på mitt följande blogginlägg: rubriken skulle bli "Dagens impulsköp" och innehållet skulle vara lite struntprat om det nyinköpta badmintonsettet och hur det bara är ett litet steg från twistband och studsbollar men hur roligt det ändå är att spela. Men nu faller det sig så att det ändå inte är badmintonklubborna som är dagens mest nämnvärda impulsköp, utan - en syskonvagn! Vi har talat om hur praktiskt det skulle vara, men hade inte ens kommit så långt att vi börjat kolla upp olika alternativ. Men när en bättre begagnad till bra pris snubblade över oss på Halpa Hallis anslagstavla kunde vi inte låta bli... Det här blir roligt, ännu mera promenader! Nu behöver vi bara lösa problemet med att vi inte har någon insats som Edvin kan ligga i... Vi får hitta på nåt.

Om badminton förresten. Jag har alltid tänkt att det är dåligt med blåst när man spelar badminton. Fel! Det är bara negativt tänkande. Arvid tyckte vi skulle stå där det blåste mest "för annars faller bollen på gräset". Det var man skulle tänka...

(Kan förresten inte låta bli att dela med mig: Stavningskontrollen tycker inte att "badmintonsettet" är något ord. Istället föreslår den t.ex. "badmintonfettet" och "badmintonbettet". Förslagen får fantasin att skena...)

4 kommentarer:

Marie Sjöblom sa...

Hej! I Vörå finns en insats för småttingar som vi köpte åt yngsta för ca 4,5 år sedan. Beige, obetydligt använd, billig, kan fraktas norrut nästa helg med släkten... Intresserade?

MalinJohanna sa...

Wow, spännande nyförvärv. Ja, nu när ni inte bor i en storstad längre fungerar det säkert bra med syskonvagn, träden står väl tillräckligt glest i Sandsund för att ni ska ta er fram. ;)

Mia sa...

Marie: intressant, ska sms:a dig!

Mallo: jo, vi ryms nog att gå mellan tallarna... ;)

Mamma Linda sa...

(och har du inte fått tag i insats går det att låna vår tills Dea och Teresa behöver den nån gång i framtiden :-)