måndag 17 maj 2010

fant, jaff...

Vår lille kille är så stor. Inte nog med att det är gammal skåpmat att vara ensam i parken, nu ska han på utflykt utan oss också. Idag hade de tydligen talat om morgondagens utfärd i parken, för när han kom hem kunde han berätta om att tanterna och barnen ska iväg med en lång buss. Vart? Jo, de ska se på djur. Vilka djur? Noonna du (stora djur). Jasså, vilka då? Fant, jaff... Då blev jag lite orolig för eventuell besvikelse imorgon; visserligen vet jag inte vilka djur de har på bondgården i Staraby, men jag är rätt säker på att de inte har elefanter och giraffer... Men vem vet, det är mycket jag inte vet om Staraby!

(Bilden är åtminstone inte från Staraby, den är från Kolmården...)

3 kommentarer:

familjehemligheter sa...

haha, vem vet vad de har importerat... Jag antar att utflykten i sig är så spännande att det räcker med hästar och kossor!

MalinJohanna sa...

Åh, spännande! Aua och falant hette de här, undrar vad de får för namn av tvåan. Fåglarna heter dock samma, kaa. (Även kråkorna i näsan.) Själv sörjer jag att park- och dagklubbstiden snart är slut, det har ju varit så bra! Nåja, parken fortsätter en månad ännu och den kan vi ju nyttja sporadiskt, men ett år till på klubben vore inte fel. Men nog blir det väl bra på dagis också... Mina stora barn...

Mia sa...

Mallo: jag fnissade lite åt att kråkorna i näsan också heter Kaa... :D Dem har Arvid faktiskt inget ord för, han bara pekar på näsan och säger bestämt som en general: nyt! Och vad det blir spännande med dagis, där får de det säkert också bra!

Båda två: Nu är det snart dags att hämta Arvid, då får jag höra vilka djur de fått titta på! :)