måndag 10 augusti 2009

Förflyttad

En vecka, en flytt och en försvarlig mängd förvirring senare. Här sitter jag i en bostad som varken är gammal bondgård eller halvgammalt höghus och vet inte riktigt hur man gör i ett radhusområde. Men bra tror jag att det blir, för lägenheten är stor och fin och vi kan gå rakt ut på vår egen gräsmatta (där det finns jätteroliga spindlar, kottar och klätterstenar). Så nu är det bara att packa upp lådorna och sluta tycka det är konstigt med en ort (inte by, inte glesbygd, inte förort, inte stad... vad?) där det bor en massa folk men det inte finns minsta lilla Siwa.

Välkommen hit och hälsa på!

7 kommentarer:

malinjohanna sa...

Det blir nog bra det där! Och vi kommer in så fort vi har vägarna så där långt norrut. (Hittills har vi klarat oss riktigt bra på egen hand ;) ) Roligt med livstecken och sköt om er!

Netta sa...

Men finns det inte i varje fall en kiosk? Och så har ni ju bageri, inte att förglömma! Fast hur var det nu, fanns det nån brödbutik där? Välkomna lite närmare iaf, vi ska nog titta in småningom.

Mia sa...

Malin: Menar du verkligen att ni har alla hattar i behåll trots att vi inte är där?? ;)

Netta: Nepp, Donitsimaailma har slagit igen, men kanske det dyker upp nåt annat där småningom... Men bageri finns det väl iaf, borde kolla om de har nån butik...

Nina sa...

Hej! Bageriet har nog en butik, som är öppen lite konstiga tider, typ mitt på dagen. Både mommo och fammo o faffa brukar vara och hamstra. Man kan typ köpa påsar med lite skamfilat bröd billigt.

Mia sa...

Oh goodie! Skamfilat billigt bröd låter bra. :)

Mamma Linda sa...

Garttis till nya bostaden! :-D Ska nog komma o inspektera när ni packat upp o vill ha gäster. :-) Tänk vad Arvid ska ha roligt med alla kottar, spindlar och stenar! :-D *kram*

Mamma Linda sa...

Och du, jag älskar att bo i hus, men visst hade radhustiden sin charm, vissa dagar saknar jag våra gamla mysiga grannar. :-) Hade bättre kontakt med dom än våra "nya" (T:s gamla). Fast det tar väl nåt år innan man får bra kontakt med nya grannar, så snart ska väl de "nya" (nu 2 år gamla snart) grannarna kännas lika mysiga allihop...?