måndag 26 december 2016

Popsugar reading challenge


Häromåret började jag på med en läsutmaning (Helmet kanske?). Det gick helt okej ett tag, men sen glömde jag bara bort det hela och jag tror aldrig att jag ens bloggade om hur det gick, fast jag hade tänkt det. Nu såg jag den här listan och fick lust att hoppa på den istället! Rätt många av punkterna är så pass breda att det kan vara realistiskt. Kanske? Vi får se hur det går!

Nu är bara frågan om jag ska starta direkt eller hålla mig fram till nyår? I och för sig har jag så irriterande lite läsro (trots jullov och allt) att det kanske inte gör så stor skillnad egentligen...

(Popsugar Reading challenge)

3 kommentarer:

Ika sa...

Jag hoppade också på popsugars utmaning! Tillsammans med den finlandssvenska läsutmaningen samt 12 hyllvärmare under 2017-projektet. Och jag tror inte ens att det är så vansinnigt som det låter, för popsugars utmaning är lite som att spela yatzy med böcker, sådär som "var kan jag få den här att passa in?". Och hyllvärmarna (alltså böcker man ägt i minst ett år utan att ha läst) kan ju med fördel vara sådana som passar in på någon punkt i de andra utmaningarna.
De punkter i Popsugars utmaning som jag misstänker att jag kommer att få svårast att pricka in är spionthrillern och en bok ur en genre jag normalt inte läser Vad är det för genre? Ja just det, steampunk kanske. Den hade jag inte hört om som litterär genre tidigare heller, men jag antar att det är fusk att pricka av tre punkter med en och samma steampunkbok...

MSH sa...

Kul att du också är med på den! Tror jag nöjer mig med den och skippar den finlandssvenska läsutmaningen, även om det säkert skulle funka bra med en kombination. Ja faktiskt, den här känns så överkomlig just för det! Jag gissar att den inte påverkar vad jag läser i början av året eftersom det mesta passar in på någon punkt, men sen kanske... Spionthriller blir en utmaning för mig också, för det är möjligen den tråkigaste genren jag kan tänka mig. Steampunk lär jag få googla lite på för att hitta någon titel... och att läsa en genre jag inte hört talas om... tja, får väl jobba lite på den. Jag VET ju per definition inte vad jag söker efter då! (Och jag tänker att det säkert måste vara olika titlar på alla punkter för att det riktigt ska räknas...)

MSH sa...

(Alltså vanliga Mia som kommenterar som MSH, orkar inte logga ut och logga in igen...)