måndag 18 maj 2015

New in


Nytt i vårt sovrum: gammal byrå!

Det är säkert ett år sedan en bekant skänkte bort den här byrån på Facebook, då i skamfilad furu. Redan då tänkte jag mig babykläder i den, men vi är ju som känt inte alltid så snabba i svängarna, så det är först nu den har fått flytta in. Jag fick ett infall och köpte färg - Matias sandpapprade och målade. Ungefär den vanliga arbetsfördelningen... Jag känner att jag kanske borde bli lite mer handlingskraftig, för om jag inte aktar mig börjar jag tro att jag är lite magisk. Jag planerar något, skaffar det som behövs, och så poff, händer det! Nymålad byrå i sovrummet!

Den enda missräkningen var att det inte rymdes fullt så mycket babykläder i den som jag hade räknat med, så jag måste tänka lite till innan vi blir av med ett visst klädkaos i arbetsrummet... hrm.

(Det kändes ju bra att riva bort det platsbyggda klädskåpet när vi renoverade sovrummet, men det måste ju medges att det var lite praktiskt att ha ändå. Liksom, ett skåp att ha kläderna i! Smart!)


6 kommentarer:

Netta sa...

Skrubb i arbetsrummet? Vem har sagt att man måste ha klädskåpet i sovrummet? Ett tips som jag hörde om en gång var att förvara hela familjens kläder i hjälpköket/tvättstugan. Det är rätt genialiskt tycker jag, OM man har möjlighet att ha många skåp just där.

Yvonne sa...

Fint! Och jag bestämt att Svea-fammo har virkat duken.

Yvonne sa...

...och jag TROR bestämt...

Mia sa...

Ja, det stämmer att duken är av Sveas! Har inte många av hennes alster, men två sådana där stjärnor har jag. :)

Netta: Håller absolut med om att man kan placera kläder i andra rum än sovrummet! Min plan är att dels använda (numera) två byråer i sovrummet för mina + Josefs kläder, och så göra rum för åtminstone det ena "tornet" med trådkorgar i storskrubben. Bara det skulle finnas lite tid och energi för att organisera...

Jaana sa...

Då vi byggde ut var jag stenhård med att jag skulle ha en centralgarderob. Nåväl, det blev två faktiskt. En som pojkarna har kläderna i och en "walk in closet" åt mig. Nu både ser de ut som och benämns Ekorosk 1 och Ekorosk 2. Sen har vi ännu ett tredje s.k. sidorum som jag kallar för Ekorosks moder. Och här går jag varje dag och får inget gjort...

Mamma Linda sa...

Vilken fin byrå och ljuvlig färg!