tisdag 30 september 2014

Vardag med några händer för lite


Puh. Nå.

Nu har jag snart två hela arbetsdagar avklarade med familjefadern och försörjaren tillbaka på jobb och tre barn som ska hållas hela, rena och mätta, varav två dessutom har tider att passa då och då. Det har inte gått så dåligt, faktiskt!

Igår började jag faktiskt se på klockan först vid tvåtiden och sakna en till vuxen i huset. Idag gjorde jag det visserligen redan vid tio; då var två barn mycket missnöjda med min mammainsats och halva mitt (alltför sena) frukostägg låg utspritt över golvet. Men det gick uppåt efter det. Tider har passats, barn har hållits någorlunda hela och rena och mat har serverats när mat ska serveras. Dessutom har jag fått till barnvagnspromenader båda dagarna, och så aktiv har jag inte varit... sen i juli ungefär.

Jag är alltså ganska nöjd. Även om jag slocknade som ett ljus när Matias kom hem igår och vaknade först 1½ timme senare - då hade familjen redan ätit kvällsmat, efter att ha försökt väcka mig utan resultat. Återstår att se om jag lyckas hålla mig vaken idag!


1 kommentar:

Mamma Linda sa...

Du behövde helt klart få sova! Heja Mia som klarat två dagar redan, fint jobbat. :-)