tisdag 15 april 2014

Go juni!

Haha. Sitter och skrockar lite för mig själv. Har ställt till det så att juni månad kan bli superintensiv på ett eventuellt lite utmattande sätt, men det är verkligen, verkligen bara roliga saker. Eller - vad sägs om att först åka på familjesemester inklusive bröllop i Småland (!) och bara nån vecka senare helt fräckt åka på ett tumisäventyr till Barcelona fast vi var till Rom i november..? Får man ens göra så?

Inte för att jag vet varför, men jag skäms nästan för att berätta så här offentligt om allt roligt vi planerat in. Jag känner att jag liksom måste försvara mig med att vi hittade oanständigt billiga flygbiljetter hos Ryanair, att barnen kommer att ha det bra  och att vi kommer att ta vara på varenda minut och vara superjättetacksamma för att vi har möjligheten.

Hur som helst, här har jag suttit nu hela långa gråvintern och känt hur det dragit och sugit i resnerven, och så ställer jag till det så att resorna nästan krockar med varandra. Just den där resan till Barcelona kan också vara lite korkad av en viss anledning, men det vet vi ju inte innan vi testat. Så testas bör det!

2 kommentarer:

Netta sa...

Det är klart ni ska till Barcelona! Om bara ekonomin tillåter det (säger hon som är vårdledig och knappast ska resa nånstans...). Av förekommen anledning kanske det tar ett tag före det blir aktuellt med tumisresa för er igen :-).

Mia sa...

Nå, det är ju lite det vi tänker - bäst att passa på! :)