måndag 19 mars 2012

Nya nojor

Här sitter jag och är lite nervös också. Imorgon ska jag till tandläkaren, bara en kontroll, inget annat. Och jag, som aldrig förr haft något emot att gå till tandläkaren, kisar med ögonen och önskar att det var över. Tydligen fick jag en släng av tandläkarskräck som extrabonus förra våren när jag fick ett hål lagat. Jag säger bara det, tro aldrig på en tandläkare som påstår att det är en snabb lagning som går hur bra som helst utan bedövning! Sådeså.

5 kommentarer:

Yvonne sa...

Nej, du hade då aldrig någon tandläkarskräck!

Mia sa...

Vi ska väl tro att den här är övergående! Men det lär inte bli fler lagningar utan bedövning... dessutom misstänker jag att just den lagningen måste göras om. Nåja, ingen katastrof det heller!

Linda sa...

Oj, ska ni också till London? Det är den mest fantastiska staden! Åh, va avundsjuk jag blir, sku vila åk tillbaka själv nu på direkten! Hu länge ska ni vara där? Vi hade nog åtminstone en dag för lite! Du kan ju maila mej om du vill ha mina bästa tips! ;)
Lycka till hos tandläkaren imorgon!

Linda

Mia sa...

Jag konstaterade att vi tydligen ska vara exakt lika länge som ni var - fredag till måndag, och jag antar att det t.o.m. är samma tider eftersom vi också flyger från Vasa via Riga. :) Ja, jag har redan en känsla av att det kommer att kännas för kort... Men eftersom vi (för första gången!!) reser iväg utan barnen (2 och 4) är det ungefär så länge vi vågar vara borta... :) Det får bli fler gånger om det visar sig vara så bra som vi tror!

Netta sa...

Oh, nej, tandläkare är inte att lita på! Jag var med om exakt samma sak i Åbo. Men jag fick ingen tandläkarskräck, bara en beslutsamhet att ingen kikar på mina tänder utan att lova att bedöva om nåt behöver lagas. Och det har funkat :-).