onsdag 4 augusti 2010

Det lugna sommartempot!?

Sommaren ångar på i överljudshastighet. Juli ilade förbi och det ser inte bättre ut än att augusti kommer att göra detsamma. Det har varit idel roligheter och trevligheter: två möhippor och två bröllop, bröllopsfixande, Stockholmsresa, sommarteater, sommarkonsert, spännande gäster, simturer här och där... men mycket lite tid för att sätta sig ner och låta själen hinna ifatt. I augusti har vi redan hunnit med ett efterlängtat Ähtäribesök och ser fram emot Humlefestival, Öppna Uni-kurs, klassträff, födelsedagar och bröllopsdag, Helsingforsresa med U2-konsert... ja, och terminsstart då. Kanske jag hinner sätta mig ner i september! Men igen, idel roligheter och trevligheter. Så jag klagar inte, jag bara förundras över att allt ska klämmas in samtidigt när det ändå lär bli väldigt mycket vardag till hösten och vintern...

Så blogga har jag inte hunnit mycket med. Ska se om jag kommer mig för att blogga om sommaren i efterskott... Gå ut med barnvagnen har jag inte heller hunnit mycket med - det har heller inte varit nödvändigt för att få Edvin att somna på dagarna - men det gjorde jag idag, trots att barnet i vagnen sov redan innan vi hunnit gå 100 meter... så skönt att gå i regnet med en trivsamt knarrande vagn och en sovande baby! Då hinner själen ifatt... När det blir vardag igen får jag börja gå ut med syskonvagnen istället för att bli galen här inne!

1 kommentar:

MammaMonica sa...

Tack för många fina Stockholms-tips och trevliga bilder! En Mulle Meck park minsann, den ska vi lägga på minnet!! Syns på klassträffen!