fredag 9 april 2010

Vintagehusmor

Tänk, KappAhl har börjat hålla sig med disktrasor! Tillsammans med en kollektion som ska påminna om 50-talet hittade jag jättefina disktrasor där. Man skulle kunna fråga sig vad det säger om KappAhl att de lyfter fram 50-talets hemmafruideal med piffiga disktrasor och muffinsformar... men egentligen är det kanske mer intressant att fråga sig vad det sägor om mig att jag köpte trasorna. För att unna mig nåt denna regniga dag, som tröst efter den dystra motgången på Lindex, när gummistövlarna jag skulle köpa åt Arvid inte fanns i rätt storlek.

Det är väl bara att konstatera - lucky me om hemmafruidealet håller på att bli trendigt! Nu ska jag äta min präktiga lunch. Och om Edvin fortfarande är snäll efter det tänker jag minsann baka bröd och frosta av frysen. Sådeså!

(Haha, jag borde kanske variera mig lite. Insåg precis att det här är andra inlägget i sträck som jag avslutar med "så det så". Försöker jag ge ett intryck av att jag är målinriktad kanske? Inte alls virrig och trög efter alltför lite sömn..?)

3 kommentarer:

Unknown sa...

bestod den präktiga lunchen av piroger kanski?! ;)

Mia sa...

Haha... Men näpp, det var faktiskt hemlagad broilersoppa med rotsaker från igår. Mycket präktigt, mycket gott! :)

Anonym sa...

Om man övertygar åtminstone sig själv med sitt "sådeså" så är man på mycket god väg!