onsdag 30 december 2009

Mellandagar

Vårt sociala schema är mycket stimulerande just nu! Det här är sjunde dagen i sträck med ett eller annat bra på schemat. Tyvärr blev det inget av vårt ursprungliga program för ikväll på grund av en förkylning i sällskapet, men istället kommer en kompis som är hemhemma från Stockholm över julen hit lite senare. Och jag som trodde det skulle bli lugnt att fira jul på det här sättet, utan att pendla mellan Vasa och Purmo/Jakobstad, och dessutom med jullov för M... där bedrog jag mig! Men det är faktiskt mycket roligare så här.

Det mest spännande på nyårsafton däremot blir förhoppningsvis film, god mat och bara vi. Ner med glittriga fancyfester på nyår! Onödigt. (Surt sa Mia som inte är bjuden på någon fancyfest. Men som helt uppriktigt ser fram emot en skön kväll i soffan.)

1 kommentar:

Mamma Linda sa...

Här ses det också fram emot en skön hemmakväll i soffan! Det är inte fy skam det heller. Och så slipper man skoskav. ;-) (som jag misstänker man kan få på fancyfester...? FAST, blir jag någonsin bjuden på en RIKTIG fancyfest, á lá bal eller nåt, ska jag ha på mig DENNA: http://millybridal.com/store/comersus_viewItem1.asp?idProduct=509&idCategory=50)