fredag 18 december 2009

Jullov, faktiskt!

Ja, vi har verkligen jullov nu! Som jag väntat... Visserligen firar min mailbox med att släppa in oroväckande många hemtenter som borde läsas och bedömas småningom. (Jag satte själv deadline idag, så kan väl inte skylla på någon annan.) Och senast på måndag väntar jag en mindre hög uppsatser som har deadline då. Men det får jag åtminstone göra när andan faller på. Och det gör den säkert snart!

Arvid firar med förkylning och lite feber. Han är ändå ganska pigg, så det värsta nu är nog att jag hållit honom inomhus hela dagen så han klättrar minst sagt på väggarna. Eller snarare på mig - själv skulle jag föredra att han föredrog väggarna... Och jag själv firade med att helt oavsiktligt somna två gånger på eftermiddagen. ("Jag skulle bara lägga mig och läsa en liten stund...") Skyller på Arvids febriga och snoriga natt!

Men ändå - även om vi snorat, sovit, tv-tittat och städat oss igenom eftermiddagen på ett mycket vardagligt sätt känns det verkligen som att julen har börjat nu. Frid på jorden!

Inga kommentarer: