onsdag 9 december 2009

Det har blivit advent sen sist


Oj! Jag visste att det var ett tag sen jag bloggat, men inte trodde jag att det var fullt så här länge... Lillajul kom med julmys och julljus, men efter det har julen runnit ut i vardagen och känns inte av speciellt mycket. Jag hoppas på förändring när det faktiskt blir jullov - det har jag sett fram emot i flera veckor redan...

Lillajulhelgen blev verkligen en riktig julfrossa, som kändes så mycket som julledigt att det var väldigt förvirrande att trilla rakt ner i en vanlig måndag igen efter helgen. Matias bror med fru var i Finland, så det blev mycket hänga med dem - 0ch dessutom julbasar, barndop (inte juligt, men trevligt), hosiannagudstjänst och mat på Stadshotellet. Dessutom fick Arvid sin första julklapp (tåget på bilden), vilket gjorde att han stannade uppe till den (för en tvåochetthalvtåring) okristliga tiden halv ett på lillajul. Sen dess har vi jobbat på att få tillbaka dygnsrytmen - vi tycker att det gått framåt, för igår somnade han "redan" halv elva. Nej, den mannen kommer aldrig att bli en morgonmänniska, nej.

Men efter det... vi är tillbaka i vardagen. Vi jobbar i stafett och försöker hålla Arvid glad. Och jag försöker att inte somna på olämpliga ställen. Men imorgon har jag min nästsista föreläsning för denna höst, och som sagt - snart, snart får M. också jullov. Underbart!

1 kommentar:

Mamma Linda sa...

Vilket mysigt inlägg! Hörru nu vill jag träffas igen. :-) Hör av er om ni har vägarna förbi! :-D