tisdag 22 september 2009

Så där regnigt men likväl segt

Oj, ibland är min högsta önskan i hela världen lite mer energi. Och nu är jag ändå både förkyld och gravid, så det borde vara helt okej att vara seg... men ändå. Seg är inte särskilt roligt. Finns mycket jag både vill och borde göra, så då är det frustrerande att kroppen inte hänger med. Men ska försöka sparka igång mig själv nu när jag faktiskt har huset för mig själv med mina män ute i regnet och fixar cykelpunkteringar (i pluralis).

Nelly Furtado och det mysiga regnvädret ger lite starthjälp, men för att det ska bli någon språkgranskning av ikväll får jag nog sätta på tevatten... Är jag förresten konstig som får energi av regnväder?

4 kommentarer:

Linda T sa...

Nej då, här fås också energi av regn! :-D Överlag är mina energikickar sällan väderförknippade. Inte helt. Är det soligt är det parker och trädgårdspyssel som gäller. Är det regn ska nån skrubb städas ur eller nåt kuddfodral sys. Men. Om samma väder upprepar sig flera dagar i streck, DÅ finns risk för seghet, även vid regn. ;-)

Hoppas tekoppen hjälpte och att du piggnade till så pass att du fick undan så du själv blev nöjd. :-) Det sover man gott på. Tack för senast förresten! Borde nog sparka igång oss och komma dit ut och kika på ert nya bo snart! Kram!

Anonym sa...

Skicka hit de manligare 2/3 av familjen och ta itu med Alex evighetspunktering så får du ännu mera egentid! ;) Själv är jag för tillfället hög på att jag tränar 2-3 ggr/v före jobbet och att jag återfick min sylust igår. Sköt om dig och din inneboende.

Yvonne sa...

Malin: Jobbar du med naturinventeringar ännu eller har du nya arbetsuppgifter?

Yvonne sa...

Malin: Jobbar du med naturinventeringar ännu eller har du nya arbetsuppgifter?