tisdag 1 september 2009

Elektronikhörna

Matias tycker det är jätteroligt att vi numera har ett arbetsrum, så han får ha fram sina elektronikgrejer och pyssla med dem när andan faller på. Det tycker Arvid också. Och just för det sistnämnda tycker inte jag så mycket om det, för den förstnämnda brukar inte tycka så mycket om när den sistnämnda pysslar med elektronik... Häromdagen tog Arvid en tång och ett kretskort och började jobba, till sin fars förskräckelse. Men just nu sitter han bara och petar på relativt harmlöst lödtenn med en relativt harmlös skruvmejsel. Tack för det, då kan jag blogga utan att vakta elektronik samtidigt!

4 kommentarer:

Mamma Linda sa...

:-D Vad roligt att läsa din blogg! Kom på mig idag med att vara en anonym bloggläsare...jag har igen börjat kolla runt på bloggar, men vissa kan jag ju inte lämna avtryck på, och andra så glömmer jag bara... :-S Men du är läst! Och angående inlägget så är det väl bra att Arvid utvecklat ett intresse för elektronik? Det borde väl även fadern tycka? ;-)

MammaMonica sa...

Låter bekant det där...

Mia sa...

Jovisst är det kul att han är intresserad av elektronik! Men jag tror inte någon skulle misstycka om han höll sig till Duplo lite längre. ;)

Mamma Linda sa...

Nä, Duplo rules! Och är något ofarligare...Men på fantoy har de duplo där man får skruva och ha sig som låter och blinkar, kanske vore nåt till jul...? För såväl föräldrar som Arvid. ;-) Har själv spanat in det åt L & F!