onsdag 1 oktober 2008

Nu och då

Mäktiga, mäktiga människor som väljer musiken på P3. De spelar You're gorgeous och mentalt blir jag ögonaböj 16 år och köper Sugar så fort det kommer ett nytt nummer. (Ah, fantastiska Sugar som lärde mig engelska. Åtminstone brittisk fjortisslang-delen av min engelska.) Förutom att jag fyller 28... ganska snart. :) 30-årskrisen lär börja nu, men jag vet inte, jag. Personligen är jag ganska nöjd. Jag är klokare, självsäkrare och mer allmänbildad nu än när jag var sexton, så jag är nöjd. Jag medger att det finns rum för en del (!) utveckling visserligen, men ändå... det har gått framåt. Dessutom har jag hunnit ungefär så långt som jag skulle förvänta mig av mig vid 28 års ålder, så ingen panik här inte. Jag kan återkomma om ett år och känna efter lite till.

Och nu när jag sökte efter en länk till Sugar upptäckte jag att tidningen fortfarande lever - jag som trodde att den gått i graven för länge sen. Känns tryggt. Om eventuell 30-årskris smyger sig på kan jag alltid barrikadera mig bakom ett lass nyutgivna Sugar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vill ses, när e ni på väg hemåt?????????? /Hanna

Mamma Linda sa...

Ah, ja gamla goda Sugar-tiden...:-) Och You're gorgeous låten! :-D Verkligen nostalgikänsla så det rinner över...Här infinns ingen 30-årskris ännu heller. Men du, ÄÄÄÄK, du fyller ju idag väl?! GRATTIS KRAM!!!!!!!!

Anonym sa...

Jag försökte läsa Sugar någhra gånger, men var faktiskt mera förtjust i Seventeen...

Men P3 kan det här med musik, har jag just konstaterat i min blogg. Och You're Gorgeous minns jag, den var fin. Det var den där tiden när jag plockade upp minst hälften av mitt musiklyssnande från P3. Det borde jag göra oftare, en timme P3 Populär gav tre nya låtar att gilla. Inte illa!