tisdag 19 februari 2008

Jag är inte på väg till Australien

Vid det här laget har systeryster och hennes A. avklarat första etappen på väg mot Australien! Visserligen är har de nog bara hunnit till Helsingfors än så länge, men om nåt dygn kommer de att landa i Perth, Western Australia. Jo, klart jag är avis... men bon voyage, H & A!

2 kommentarer:

Mamma Linda sa...

Härligt med Australien! :-D De får nog en underbar resa. Och ni har ju många fina minnen därifrån, så tänk tillbaks och njut! Kanske blir det en Australien-resa till nån gång i framtiden?

På tal om Australien så är vi bjudna dit på bröllop i höst. :-O Troligen november. Tamara har nämligen förlovat sig med Bruce! Skulle vi laga oss dit skulle jag få vara tärna. Det skulle vara såååå kul! :-D Men men...pengar. Amortering. Och hur får man loss några veckor semester i november?! Och tänk om jag blir gravid? Inte kan man ju resa med magen i vädret. Ja, det är knepigt. Men drömma är gratis och riskfritt. :-)

Mia sa...

Jo, har nog tänkt tillbaka och njutit. :) Skulle planera in en Australienresa igen direkt om det inte var så dyyrt - förra gången fick jag ju ett stipendium som täckte hela min flygresa, lär ju inte hända igen... Roligt med bröllopsinbjudan!! Drömma går ju, och vem vet..?