torsdag 11 december 2014

December

Livstecken!

Ett tag funderade jag på att ta en bloggpaus i advent - inte för att jag är trött på att blogga, utan bara för att jag vill skaka om lite i rutinerna. Sist och slutligen skippade jag idén, men nu verkar det ha gått av sig själv ändå... hittills i december har det inte blivit många inlägg! Kanske advent får bli lågsäsong ändå, även om det säkert droppar in ett inlägg då och då. Det kanske behövs, eftersom december verkar vara högsäsong för allt annat.

Här har vi det riktigt mysigt om dagarna. Matias har lämpligt nog ett snällare schema ända fram till jul. Lillajulgranen barrar knappt fast den är överlastad med pynt. Arvid har äntligen en lös tand - det har han väntat på i minst två år. Vädret är miserabelt. (Verkligen miserabelt! Försöker låta bli att titta ut.) Vi har en aktivitetsjulkalender för första gången, och det är en bra idé. (Matias är som bäst till simhallen med A&E tack vare den, men vissa latdagar har vi fuskat. Till exempel fick de "mysig eftermiddag med fammo och faffa" en dag när de ändå skulle dit några timmar...) Badrumsrenoveringen där ute framskrider, vi räknar med att kunna bada julbastu där. Idag beställde jag julkort som vi kanske hinner FÅ före jul. Om vi hinner POSTA dem återstår att se.

Och det var läget hos oss denna decembertorsdag! Nu tänker jag äta müsli och läsa deckare och njuta av att vara ensam hemma en stund.

(Och bara för att jag skrev det här kommer jag säkert att börja blogga dagligen igen. Så brukar det bli när jag kommit över tröskeln att skriva ETT inlägg... det må så bli i så fall! I'll go with the flow.)

Inga kommentarer: