tisdag 7 februari 2012

Highlight of my day

Igår fick jag ett ryck och gick på Power Step. Och aaah, vad det värker i alla mina muskler idag... tio minuter in i passet kom det en serie med ganska fasansfulla armävningar och plankor. Mina plankor var ganska krokiga kan jag säga. Och mina armhävningar ganska fuskiga. Och jag säger bara - tack och lov för att vi gick över till annat och inte återkom till de där plankorna, för jag höll på att bli ganska spyfärdig också. Det är det här första otränade skedet som jag kommer till gång på gång... Man svettas. Man plågas och man darrar. Och till råga på allt skäms man också för att man är så klen. Jag borde verkligen ta och fortsätta förbi den fasen. Kanske jag ska. Åtminstone blir det zumba imorgon - obligatoriskt på onsdagar tack vare Arvids kära sagojumppa i rummet bredvid.

Jag bestämde att fem-tio minuter muskelövningar här hemma dagligen inte är för mycket begärt. Och när ska man börja om inte genast? Även om träningsvärken gjorde det till ett ganska lamt försök... Men här kommer vi till min highlight of the day.

Jag ligger på golvet och tränar magmusklerna. Arvid kommer glatt springande, hoppar ett varv runt mig och säger "Det ser roligt ut när du vevar med benen, mamma!" Han springer ett varv till. "Jag tycker den där tröjan är fin!" Han springer till köket och äter några skedar av flingorna han egentligen ska sitta och äta och kommer sedan tillbaka för att hoppa jämfota runt mig några varv.

Några minuter senare: Arvid, Edvin och jag hoppar jämfota runt i en liten ring till I don't feel like dancing med Scissor Sisters. Inte så coolt kanske. Men med de här ungarna hoppar jag jämfota i vilken ring som helst. Lätt.

Inga kommentarer: