lördag 3 september 2011

Reklamavbrott

Alltså, hur ska vi göra det här utan att det blir pinsamt? Nu är det nämligen så att jag skulle vilja göra reklam. För en städprodukt. Sådär lagom många statuspoäng, det.

Men jag sväljer min stolthet och bara gör det. För jag har köpt en så bra grej - en fönsterskrapa från Enjo. Skulle bara testa den lite (jag är ju faktiskt förkyld och hade tänkt vila hela helgen), men det var så roligt att jag sitter här och plötsligt har tvättat alla våra fönster. Och alla speglar. Det var nästan så jag knackade på hos grannen och frågade om han behövde lite fönstertvätt. (Men jag lät bli. Jag är ju faktiskt förkyld.)

Det gick så lätt! Det gick så snabbt! Det blev så rent! Och inga kemikalier!

Nu sitter jag och lusläser Enjo-broschyren och drömmer om städstativ och dammsvärd. Och jag önskar (i coolhetens namn) att jag överdrev åtminstone lite, men det är faktiskt sant. Jag är såld. Prylarna är egentligen svindyra, men man får dem billigare om man är värdinna för en demonstration. Välkomna hit på en ny demo senare i höst! (Stativ eller dammsvärd? Stativ eller dammsvärd?)

8 kommentarer:

ett hörn av rymden sa...

Jag är också såld på enjo, inte för att det är kul att städa, men om det blir rent är det ju kul!Som jag lovade då du hade demon, kommer jag gärna igen! Jag gillar badrumshandsken och olivtvålen, det som inte bliivt rent med mrmuscle och annat i kemikalieväg blev rent med olivtvål!!! Jag är överraskad!

Mia sa...

Jag återkommer med en inbjudan så fort jag vet precis när det blir! :) Jag köpte också den där polerpastan hon förevisade och blev imponerad av hur enkelt den tog bort en rostfläck som jag aldrig trodde skulle gå att få bort...

MalinJohanna sa...

Ta med fönsterskrapan nästa gång du kommer så får du nog användning för den. ;)

Mia sa...

Haha, det är nästan så jag tar dig på orden, så illa är det! :D

Yvonne sa...

Ja, hit kan du åtminstone ta den!!

Netta sa...

Jag har stativet och det är bra! Den oranga dammtorkaren använder jag bara sällan, föredrar dammsugaren. Men fuktstädduken använder jag jämt då jag städar. Vårt parkettgolv har faktiskt aldrig blivit moppat med vanlig mopp. Jag suktade en tid efter dammsvärdet, men tyckte det var för dyrt. Men jag köpte dammhandsken. Visst använder jag den då jag dammar hyllor och sånt, men användningsgraden är ändå så pass liten att ett dammsvärd känns som en onödig investering. Och jag tycker ibland att dammet nog yr omkring då man torkar ändå, att det skulle vara bättre med fuktig trasa. Men jag torkar väl dammet för sällan. Fönsterskrapan har jag i bolag med svärmor och svägerska. Jag tycker dock att det går smidigare att bara spruta vatten på fönstret och sen torka av med fönsterduken. Så tvättade jag alla fönster på alla sidor nu senast. Olivtvålen är bäst! Men diskmedlet ger jag inte mycket för. Det blev visst en nästan heltäckande recension av mina enjo-grejor :-)

Mia sa...

Det är bra med recensioner! Ja, det är just för fuktduken jag skulle vilja ha stativet... Och en olivtvål borde man tydligen ha! (Men till fläckborttagning på kläder är ju galltvålen från Prisma superb också.)

nattugglan sa...

hej..sitter o letar efter Enjo.. saknar Olivtvålen som de säger att den har slutat att finnas.Så synd!!!..har det mesta faktiskt. Har haft många partyn o då blir det billigare. Svärdet o stativet har jag o använder det oxå. Nu snart skall jag få hem fönsterskrapan,,det enda jag inte har. Har använt den vita handsken som är ämnat för vc..men det går att doppa i kallt vatten o sen en fönsterskrapa o vips så är de rena..men så satsade jag i allafall på ett fönster set.Ha så bra fast det är länge sen du skrev dethär om Enjo. Jag har ju inte bloggen mera,,är bara på instagram