onsdag 17 november 2010

Det finaste

Det finaste just nu:

Edvin som börjar tindra med ögonen när han får syn på Tintin. Tintin som förstrött går runt från rum till rum med en trofast, överlycklig krypbaby som en skugga. Tintin som sätter sig ibland, men blinkar lite och går iväg igen (utan ett ljud, utan minsta lilla skrap med klorna) när Edvin grabbar tag i hans päls. Och den trofasta skuggan som kryper efter.

(Att den lyckliga krypbabyn inte sovit alls idag bekymrar trötta mamman något. Men så länge lyckliga babyn är lycklig är trötta mamman nöjd.)

2 kommentarer:

MalinJohanna sa...

Krypbaby!? Nej nu är det nog allt för länge sedan vi setts. Vi var nog hemma på farsdagshelgen, men Alex jobbade halva lördagen i Kronoby och efter lunch på söndag for vi igen. Saknar er, hela hopen.

(Den trötta mamman får trösta sig med att små med stora kliv i utvecklingen inte alltid har ro att sova för det händer så mycket i kroppen och knoppen. Snart sover han nog som en liten gris igen.)

Mia sa...

Ja, det är absolut för länge sen! Måste fixa det snart... Edvi har nog varit krypbaby ett tag nu, kan det vara runt en månad? Duktig är han iaf. :)

Du har säkert rätt om utvecklingen och sovandet - åtminstone hoppas jag hårt på det! :)