tisdag 2 mars 2010

Inte sportigt sportlov, men skönt ändå


Måste uppdatera lite så ingen börjar misstänka att bloggtorkan beror på att jag har fullt upp med att amma och vagga... För så långt har vi inte hunnit, utan "illa bebbe" är tryggt paketerad i jättemagen ännu! Får se hur länge till - även om det är en vecka kvar till beräknad förlossning lär jag nog bli väldigt otålig om det inte blir en sportlovsbaby...

Nu när det närmar sig är det väldigt skönt att M. råkar ha sportlov den här veckan - men samtidigt är det lite trist att inte kunna utnyttja lovet till något! Vilken dröm att helt spontant kunna sticka iväg på minisemester till Hesa eller ens en slalomdag i Lappo... men nä, det känns inte riktigt som läge för det! Idag ska vi iaf äta lunch på Kotipizza med Arvid vid fammos, vårt storslagna sportlovsfirande. :)

2 kommentarer:

Ika sa...

Om otåligheten slår till kan du ju trösta dig med att det inte är så roligt att ha födelsedag mitt i sportlovet när man är i barnkalasåldern. Det är då man själv eller kompisarna reser bort... (Själv kom jag just och just undan, men brorsan lyckades inte lika bra, han som föddes fredag före sportlovet och vissa år fått fira mitt i sportlovet.)

Mia sa...

Det är sant förstås! Jag är också väldigt glad att det inte är skottår i år, skulle inte ha velat få barn på skottdagen... unikt ja, men kanske inte så kul när man är i barnkalasåldern! :) (Okej, nu skulle ju risken vara över i vilket fall som helst, men i slutet av februari var jag glad över att det inte fanns någon 29.2 att räkna med!) Tror att Arvid också kan tycka att det är lite trist att fylla på/runt midsommaren sen också... Nå, har prickat in på behörigt avstånd från julafton iaf! :)