fredag 15 januari 2010

Far from hurtbulle

Ja, här sitter jag i dagens tredje outfit, förutom pyjamasen. Och det är fortfarande förmiddag. Det här kunde man göra en innehållsrik modeblogg på! Men jag kan garantera att det inte är fåfängan som styr (och ni skulle tro mig om ni skulle se kombinationen), utan helt enkelt att tre försök var det som krävdes för att jag skulle hitta något som var bekvämt nog att leva i.

Det börjar nämligen vara väldigt begränsat vad jag kan ha på mig och ändå 1) fungera normalt och 2) se representabel ut. Heh, nu är det ju faktiskt mindre än två månader kvar. Bara... Men kläderna är ett mindre problem. Ett större problem är att jag håller på att försoffas totalt. Gravidyogan ställdes in pga. för få anmälda, promenera/göra annat ute tar emot eftersom min vinterjacka känns som en tvångströja, det enda pass jag tror jag klarar nu är bodybalance, och där också måste jag fuska mig igenom så många moment att det känns lite bortkastat. Och att gå till gymmet enbart för att på en löpmatta känns faktiskt lite onödigt... Så jag hoppas på er - är det någon som har en toppenidé om hur man slipper börja från noll igen när babyn väl är ute? Visserligen är jag inte speciellt aktiv annars heller, men jag hade planerat att vara i lite bättre form än sist... och det borde egentligen inte vara något svårt mål!

7 kommentarer:

Ika sa...

Det finns ingen gravidyoga du kan göra på egen hand? Typ ett träningsprogram via bok eller dvd. Sånt borde ju finnas, tycker jag - fast sedan ska man ju ha möjlighet att göra det hemma också.

Mamma Linda sa...

Hemmajumppa är nog bra. :-) Och promenader ute om du bara orkar. Promenera är ju super! Speciellt för en gravid...Och känner du att du behöver mera kläder får ju komma via Kvevlax! :-D Vi kan nog skrapa ihop nåt som iaf är bekvämt, kanske t.o.m representabelt. ;-) Var ju mkt större denna gång är förra.

Tesa sa...

Simma o vattenjumpa e bäst. Man känner sig så fräsh efteråt. O som sagt behöver du kläder så har jag några rejält STORA plagg som jag använde där i slutet (bland annat jättefina svarta byxor i manchestertyg) och en fodrad jacka som jag använde på vintern och våren. Bara att hämta

Tesa sa...

för jag antar att det är ok för Linda att jag lånar ut hennes byxor?

Mia sa...

Ika: Jo, jag tror det skulle vara mitt bästa alternativ! Var faktiskt till jeppisbibban idag och frågade efter en sån dvd eftersom jag inte hade hittat nån själv... men de verkar inte ha nån. :/ Får testa med pedersörebiblioteken!

Linda och Tekoppen: Tack för erbjudandena, rymliga plagg lånar jag med tacksamhet. ;) Promenera är ju bra... jag tycker bara det är så tråkigt! I Vasa kunde det vara roligt tack vare omgivningarna och detsamma i Överpurmo... men häromkring är det faktiskt ganska ospännande. :) Simning har jag funderat på, men är ingen stor simhallsmänniska i vanliga fall heller. Men borde kanske testa... bara jag inte skrämmer slag på medsimmarna med min jättemage. :D Täcks man simma i simhall med bikini som höggravid? För hrm, det var ett tag sen jag gick i min vanliga simdräkt...

Tesa sa...

jo, nästan allanvänder bikini, det e nog ok

Mamma Linda sa...

Klart du täcks! Teresa har de flesta av mina rymliga mammakläder, så du får låna via henne. ;-) Säg bara när ni är i faggorna!