torsdag 31 december 2015

Lucka 9-11

Advent är för länge sedan över, men min adventskalender är inte ens nära lucka 24. Vilken tur, så inte allt roligt tar slut efter julafton... Här slänger jag in flera luckor på en gång. Även om jag har tänkt skriva en riktigt klassisk årsöversikt så småningom så blir det här också ett sätt att summera 2015. 

Lucka 9: En bild från din arbetsplats/skola


När jag började mitt nya jobb i höstas och fick reda på att jag skulle ha ett eget klassrum som ingen annan använder tyckte jag det var helt fantastiskt - vilken lyx att ladda upp med egna böcker, pappershögar och pärmar i klassen och inte ens behöva städa undan efter sig! När jag dessutom hörde talas om att mitt klassrum hade skolans finaste utsikt var jag väldigt nöjd - där jag undervisar ser jag i stort sett alla stadens sevärdheter: kyrkan, ån och vattentornet. Det tröttnar jag inte på!

(Okej, jag borde ha en bild av själva utsikten, men den hittar jag ingenstans, så det får duga med utsidan av huset... inte heller så illa, speciellt inte en solig morgon!)

Lucka 10: En bild på ditt favoritplagg just precis nu


Den här frågan känns egentligen ganska ospännande eftersom jag för tillfället har en mycket praktisk inställning till mina kläder. Det är roligt om de är snygga, men annars... tja, too bad. Det finns liksom inte utrymme för mer passion än så. Men de här skorna är jag svag för! Det är inga dyrgripar (jag köpte dem på Skopunkten i somras och hoppas verkligen att de är mer hållbara än priset kan antyda!), men jag gillar att gå i dem. De är bekväma, och känns lite Pippi Långstrump och lite 90-tal på ett bra sätt.


Lucka 11: En bild på en person du saknat i år


Det här har jag skrivit om gång på gång, men det är oundvikligt när det börjar bli dags att summera året. Jag har saknat min svärmor Maj-Britt. Ända sedan 20 april har vi saknat henne - tillsammans, tack och lov - och 2015 kommer vi alltid att minnas som året vi miste fammo.

---------
Emily Dahls adventskalender

Inga kommentarer: