söndag 18 oktober 2015

Blå himmel, blått hav

Det blev Fäboda den här helgen igen! Det är ju nästan oftare än på sommaren... Idag var det söndagsskolans höstutflykt på Lillsand, och det blev perfekt. Sol, blå himmel, gott sällskap och glada barn. Lekar, slackline och matsäck med alldeles lagom mycket sand i.


Ibland är grillkorv och smörgås faktiskt den bästa söndagsmaten! (Vi brukar nästan aldrig grilla korv utomhus, det blir för det mesta bara något kallt och färdiglagat i matsäcken... men det ÄR ju jättemysigt att grilla!)


Hanna och barnen  hängde med som en extra bonus. Så roligt att se kusinerna leka tillsammans. Och jo, numera leker också Josef och Leander tillsammans! Hanna & co kom hit efteråt, så småttingarna fick också en chans att härja lite här hemma på golvet. De påminner rätt ofta om yra, lite  klumpiga hundvalpar, men de leker definitivt tillsammans,  inte bara bredvid varandra. De kröp ikapp, samsades (!) om leksaker och pratade på sitt eget språk. Det är två månader mellan dem, men den skillnaden märks bara med några få saker - med det mesta ligger de på ganska samma nivå. Ingen av dem går eller står utan stöd, men båda två går lite längs soffan - eller står och hoppar bredvid varandra i resesängen! :D


(På tal om hundvalpar hittade Leander på en egen strategi för att få smaka på matsäcken... haha!)

Inga kommentarer: