måndag 19 december 2011

Passa på-säsongen

I förra inlägget hade jag tråkigt. Idag är lite småtråkig vardag igen. Men däremellan har passa på-säsongen (även kallad julen) kört igång. Se bara, massor av bra saker:

Onsdag
Ut på en bit mat med två eminenta damer, varav ingen bor i Överpurmo längre.

Torsdag
Dagklubbsjulfest. Arvid bara strålade.

Fredag
Först vikariat på min systers gamla jobb - aldrig förr har jag hört ett unisont lärarrum bli helt förtjust över hur mycket jag och min syster liknar (och låter som) varandra. Några elever tyckte samma sak. Det var ganska underhållande. Sedan till Vasa med pappa på julshopping och, framför allt, hämta syster Amanda från flyget. Pappas julklappspåsar fyllde hela bakluckan. Själv lyckades jag inte lika bra, men trevligt var det ändå. Extrabonus att min Närpesfaster råkade gå förbi när vi satt på Kotipizza i Rewell och satte sig för att språka med oss en stund.

Lördag
Jag sov över i Överpurmo och tyckte det var helt fantastiskt att sova i ett eget rum ända tills Amandas telefon (i rummet bredvid) ringde närmare tio. Julgransjakt med lillebror på hans fyrhjuling och gospelkonsert i stan på kvällen.

Söndag
Bästa lillkusinen Joars barnvälsignelse i Hirvlax. Trevligt, trevligt och sedan goda grillade smörgåsar här hemma för att avrunda helgen.

Nu är jag bara lite orolig för att det helt plötsligt ska bli jul på riktigt utan att jag kommer ihåg att göra något alls åt det. Typ ta in granen som står på terrassen.

Inga kommentarer: